Kanapka z sumem z Remoulade

Kanapka z sumem z Remoulade
Need a pescatariańskie danie główne? Kanapka z sumem z Remoulade może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 269g tłuszczu, oraz w sumie 3049 kalorii. Na 5,61 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, pomidory, mielony pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mąka kukurydziana smażony Sum z Rémoulade, Cajun Catfish Cakes with Remoulade, oraz Palce sumowe z sosem Cajun Remoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do remoulade: w średniej misce, ubij razem ketchup, majonez, ocet, kapary i chrzan. Następnie dodaj seler, cebulę i anchois do powyższej mieszaniny. Następnie dodać suchą musztardę, papryka, sól / pieprz mieszanka i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
RemouladeRemoulade
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Dobrze wymieszać i przechowywać do 7 dni. Najlepiej przygotować 1 dzień wcześniej i nie puree ani nie pulsować warzyw, powinny być ręcznie krojone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)

Składniki

791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemayo lub łagodne aiolimayo lub łagodne aioli4anchois, opłukane i mieloneanchois, opłukane i mielone4krewetki i żyłkiMasło do opiekaniaMasło do opiekania12 łyżeczki czosnku w proszkukapary, odsączone i mielonekapary, odsączone i mielone5671 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filety z sumafilety z suma23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno mielony selerdrobno mielony seler2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweGruba mączka kukurydzianaGruba mączka kukurydziana4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemycie jaj (równe części mleka i jajka)mycie jaj (równe części mleka i jajka)0Batoniki toffi Heath1 plaster boczku o grubości 2,5 cm, drobno posiekany1 plaster boczku o grubości 2,5 cm, drobno posiekany2Batoniki toffi Heathchrzan preparowanychrzan preparowany1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki1Batoniki toffi Heathkoszerna mieszanka soli / pieprzukoszerna mieszanka soli / pieprzu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda angielska suchamusztarda angielska sucha1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona czerwona cebulacienko pokrojona czerwona cebula23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno mielona czerwona cebuladrobno mielona czerwona cebula33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobnione romainerozdrobnione romaine2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalna doprawiona 1 łyżeczką przyprawy Cajunmąka uniwersalna doprawiona 1 łyżeczką przyprawy Cajun46-calowe bułeczki brioche lub kaiser6-calowe bułeczki brioche lub kaiser82 łyżki roztopionego masłapomidorypomidory9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn