Need a pescatariańskie danie główne? Kanapka z sumem z Remoulade może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 269g tłuszczu, oraz w sumie 3049 kalorii. Na 5,61 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, pomidory, mielony pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mąka kukurydziana smażony Sum z Rémoulade, Cajun Catfish Cakes with Remoulade, oraz Palce sumowe z sosem Cajun Remoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do remoulade: w średniej misce, ubij razem ketchup, majonez, ocet, kapary i chrzan. Następnie dodaj seler, cebulę i anchois do powyższej mieszaniny. Następnie dodać suchą musztardę, papryka, sól / pieprz mieszanka i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W Proszku
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Starty Parmezan, Do Podania
Remoulade
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Uncje Płynu świeżej Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Dobrze wymieszać i przechowywać do 7 dni. Najlepiej przygotować 1 dzień wcześniej i nie puree ani nie pulsować warzyw, powinny być ręcznie krojone.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.