Kanapka z sałatką sardynkową to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sałaty bibb, olej pakowane, Skórka z cytryny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapka Z Sardynkami, Kanapka z sardynką z kremem chrzanowym i marynowaną czerwoną cebulą, oraz {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz sardynki, seler, czerwona cebula, majonez, koperek, sok z cytryny, skórka z cytryny, musztarda, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu do smaku w dużej misce. Dobrze rozgnieść widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne Nonpareile
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Sardynki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki