Kanapka z bekonem, awokado i suszonymi pomidorami
Kanapka z bekonem, awokado i suszonymi na słońcu pomidorami to Wegetariańskie danie główne. Na 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 15g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka awokado, sól i pieprz, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj plastry boczku na dużej patelni i ustawić na średnim ogniu. Gotować, przewracając od czasu do czasu, aż plastry będą chrupiące.
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Tymczasem, toast cztery kromki chleba. Po zakończeniu masło po jednej stronie każdej kromki chleba. Wierzch maślaną stronę każdego z jednym plasterkiem boczku łamanego na pół w poprzek, ćwiartką posiekanych suszonych pomidorów i ćwiartką pokrojonego awokado. Doprawić solą i pieprzem.
Kanapki z otwartą twarzą podawać natychmiast.