Kanadyjska (Francuska) Zupa Cebulowa

Need a zupa bezglutenowa? Kanadyjska (francuska) zupa cebulowa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 303 kalorie, 10g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liść laurowy, kostki bulionowe z wołowiny, kanadyjskie piwo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Francuska (Kanadyjska) Zupa Cebulowa, Francusko-Kanadyjska Zupa Grochowa, oraz Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ciepła 1/4 szklanki masła w dużym rondlu na średnim ogniu; mieszać w cebuli i saute aż cebula są miękkie i przezroczyste, o 5 protokół.
Cebulę wyjąć łyżką szczelinową; odstawić.
Wlać wodę do rondla, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj pozostałe masło, kostki bulionowe z wołowiną i kostkę bulionową z kurczakiem w wodzie, aż się rozpuści. Wymieszać z piwem, czosnkiem, liściem laurowym i podsmażoną cebulą; doprawić pieprzem. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Napełnij miski odporne na działanie piekarnika 3/4 pełne zupą.
Miseczki ułożyć na blasze do pieczenia, na wierzchu grzanki i posiekany ser.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, około 5 minut.
Wyjąć blachę z piekarnika.
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Powrót zupy do piekarnika; broil aż ser rumiany, o 3 protokół.