Kale-llaloo

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przepisy do twojego pudełka z przepisami, Kale-llaloo może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ta przystawka ma 110 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Za 69 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Foodnetwork wymaga soli i pieprzu, bulionu wołowego, masła i mleka kokosowego. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 68%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jarmuż jagodowy wyskakuje z jarmużu: kompletny przewodnik po najpotężniejszym pożywieniu na świecie, Wędzony jarmuż i placki ziemniaczane oraz Sałatka z czerwonego jarmużu z szybko marynowanymi jabłkami, oraz Wędzony jarmuż i placki ziemniaczane oraz Sałatka z czerwonego jarmużu z szybko marynowanymi jabłkami.
Instrukcje
Na dużej patelni do smażenia dodaj masło i boczek i gotuj na średnim ogniu, aż boczek zacznie się chrupać i odtłuścić.
Dodaj cebulę i gotuj, aż zmięknie, 5 do 8 minut.
Dodaj jarmuż i smaż, aż zwiędnie i połączy się z cebulą i boczkiem.
Dodaj mleko kokosowe i bulion i gotuj dalej, aż jarmuż zmięknie, kolejne 10 minut. Dopraw solą i pieprzem do smaku.