Kalafior z czarnej fasoli z Pico de Gallo
Ten przepis służy 14 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, ryż, wartość rozmiar kalafior & trzy sos serowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Burger z czarnej fasoli z brzoskwinią Pico de Gallo, Chrupiące Tacos z czarnej fasoli z mango Pico de Gallo, oraz Zupa z czarnej fasoli z Pico De Gallo i Chipotle Creme dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować mrożony kalafior zgodnie z zaleceniami na torbie; otwórz torbę i ostudzić 10 minut. W robocie kuchennym umieść fasolę, zieloną cebulę, czosnek, sól i kalafior. Okładka; proces do gładkiej. Wymieszać z ryżem i pokruszonymi chipsami tortilla. Kształt mieszaniny na 14 pasztecików, każdy o 1/2 cala grubości i 3 cali średnicy, przy użyciu około 1/3 mieszanki fasoli szklanki dla każdego. Paszteciki z bułką tartą. Przechowywać w lodówce około 1 godziny tak mieszaniny trzyma się razem.
W 12-calowej patelni, rozgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu. Gotować 4 paszteciki w oleju 4 do 6 minut, obracając raz, aż światło złoty kolor brązowy. Powtarzaj, aż wszystkie paszteciki zostaną ugotowane, dodając w razie potrzeby olej.
Podawać paszteciki z pico de gallo i skropione cremą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.