Ten przepis służy 14 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, ryż, wartość rozmiar kalafior & trzy sos serowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Burger z czarnej fasoli z brzoskwinią Pico de Gallo, Chrupiące Tacos z czarnej fasoli z mango Pico de Gallo, oraz Zupa z czarnej fasoli z Pico De Gallo i Chipotle Creme dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować mrożony kalafior zgodnie z zaleceniami na torbie; otwórz torbę i ostudzić 10 minut. W robocie kuchennym umieść fasolę, zieloną cebulę, czosnek, sól i kalafior. Okładka; proces do gładkiej. Wymieszać z ryżem i pokruszonymi chipsami tortilla. Kształt mieszaniny na 14 pasztecików, każdy o 1/2 cala grubości i 3 cali średnicy, przy użyciu około 1/3 mieszanki fasoli szklanki dla każdego. Paszteciki z bułką tartą. Przechowywać w lodówce około 1 godziny tak mieszaniny trzyma się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Całe Dojrzałe Oliwki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
W 12-calowej patelni, rozgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu. Gotować 4 paszteciki w oleju 4 do 6 minut, obracając raz, aż światło złoty kolor brązowy. Powtarzaj, aż wszystkie paszteciki zostaną ugotowane, dodając w razie potrzeby olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Podawać paszteciki z pico de gallo i skropione cremą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De Gallo
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.