Kalafior z czarnej fasoli z Pico de Gallo

Kalafior z czarnej fasoli z Pico de Gallo
Ten przepis służy 14 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, ryż, wartość rozmiar kalafior & trzy sos serowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Burger z czarnej fasoli z brzoskwinią Pico de Gallo, Chrupiące Tacos z czarnej fasoli z mango Pico de Gallo, oraz Zupa z czarnej fasoli z Pico De Gallo i Chipotle Creme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować mrożony kalafior zgodnie z zaleceniami na torbie; otwórz torbę i ostudzić 10 minut. W robocie kuchennym umieść fasolę, zieloną cebulę, czosnek, sól i kalafior. Okładka; proces do gładkiej. Wymieszać z ryżem i pokruszonymi chipsami tortilla. Kształt mieszaniny na 14 pasztecików, każdy o 1/2 cala grubości i 3 cali średnicy, przy użyciu około 1/3 mieszanki fasoli szklanki dla każdego. Paszteciki z bułką tartą. Przechowywać w lodówce około 1 godziny tak mieszaniny trzyma się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy TortillaPokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
W 12-calowej patelni, rozgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu. Gotować 4 paszteciki w oleju 4 do 6 minut, obracając raz, aż światło złoty kolor brązowy. Powtarzaj, aż wszystkie paszteciki zostaną ugotowane, dodając w razie potrzeby olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Podawać paszteciki z pico de gallo i skropione cremą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn