Kaczka Pieczona Z Papryką
Papryka pieczona kaczka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $7.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mięty, soli i pieprzu, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Z Papryką Pieczoną, Kurczak Z Papryką Pieczoną, oraz Kukurydza Z Papryką Pieczoną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kaczka ułożyć na płaskiej powierzchni i przeciąć szczeliny w skórze.
Posypać z obu stron papryką i solą i odstawić Odkryte w chłodnicy na 8 godzin.
Umieść skórę kaczki bokiem w dół na gorącej patelni saute na średnim ogniu. Gotuj, aż tłuszcz zostanie wytopiony, a skóra zacznie brązowieć. Odwróć, aby zgrzać drugą stronę i umieść w nagrzanym piekarniku 400 stopni na półce ze skórą do góry. Gotować, aż średnio rzadkie o 8 protokół.
Wyjmij kaczkę z piekarnika i pozwól odpocząć. Gdy kaczka odpoczywa, polej połowę tłuszczu na patelni.
Dodać skórkę, sok, ocet i trzepaczkę.
Pokrój endywia na ćwiartki przez długość głowy i dodaj do patelni. Gotować na wolnym ogniu przez około 2 minuty, aż endywia stanie się miękka.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać segmenty mięty i pomarańczy. Sprawdź przyprawy. Każdą pierś z kaczki pokroić na 4 kawałki i ułożyć nad endywią. Łyżka 2 łyżki sosu nad kaczką i podawać.