Kaczka Magret Z Bok Choy I Warzywnym Ryżem

Kaczka Magret Z Bok Choy I Warzywnym Ryżem
Kaczka Magret z Bok Choy i warzywnym smażonym ryżem może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. To danie główne ma 14919 kalorii, 485g białka, oraz 1264g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 53,51 zł / porcja, ten przepis okładki 92% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz kaczkę magret, ząbek czosnku, smażony ryż warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Kaczka Magret z Bok Choy i warzywnym ryżem, Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, oraz Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy dla podobnych receptur.

Składniki

100Orzechy dowolne (posiekane)małe liście szpinaku, grubo posiekanemałe liście szpinaku, grubo posiekane8głowybok choy, średniej wielkościbok choy, średniej wielkości1Dużemarchewka pokrojona w kostkęmarchewka pokrojona w kostkę2sklasyfikowany trener motywacyjny 200-prądowyżeberka selera pokrojone w kostkężeberka selera pokrojone w kostkę3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiugotowany biały ryż (pozostawić na około 30 minut, aby upewnić się, że większość wilgoci została opróżniona)ugotowany biały ryż (pozostawić na około 30 minut, aby upewnić się, że większość wilgoci została opróżniona)4largeskaczka magret (skóra piersi kaczki na. Magret są droższe, ale większe niż normalne piersi, więc zapraszam do zakupu le)kaczka magret (skóra piersi kaczki na. Magret są droższe, ale większe niż normalne piersi, więc zapraszam do zakupu le)2(zima)świeża kolendra, drobno posiekanaświeża kolendra, drobno posiekana596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikukurydza mrożonakukurydza mrożona1ząbek czosnku, rozgniecionyząbek czosnku, rozgnieciony11 funt cukinii,imbir tartyimbir tarty4zielona cebula w plasterkachzielona cebula w plasterkach1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisos hoisin (kupuję markę blue dragon jest to najlepszy jaki znalazłem, niektóre marki mogą mieć bardzo mocny smak)sos hoisin (kupuję markę blue dragon jest to najlepszy jaki znalazłem, niektóre marki mogą mieć bardzo mocny smak)1WES E Sztuka języka angielskiegoRyż Smażony WarzywamiRyż Smażony Warzywami1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigroszek mrożonygroszek mrożony596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisos śliwkowy (kupuję sos śliwkowy Sharwood z nutą imbiru ponownie Bardzo mi się podoba.)sos śliwkowy (kupuję sos śliwkowy Sharwood z nutą imbiru ponownie Bardzo mi się podoba.)1małeczerwona papryka pokrojona w kostkęczerwona papryka pokrojona w kostkę21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.szklanka mrożonego edamame, rozmrożonaszklanka mrożonego edamame, rozmrożona80Orzechy dowolne (posiekane)grzyby shiitake, posiekanegrzyby shiitake, posiekane2(zima)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata11 funt cukinii,kurkumakurkuma
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn