Kaboby Wieprzowe Teriyaki
Przepis Teriyaki Pork Kabobs może zaspokoić Japońskie pragnienie w okolicy 30 minut. Ten przepis służy 4. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 27g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, polędwicę wieprzową, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Teriyaki Pork Kabobs for Two, Grillowane Kaboby Wieprzowe Teriyaki, oraz Grillowane Teriyaki-Barbecue Pork Shish Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połącz pierwsze siedem składników.
Wlać połowę do dużej zamykanej plastikowej torby lub płytkiego szklanego pojemnika. Przechowywać w lodówce pozostałą marynatę do fastrygowania.
Dodaj wieprzowinę do worka lub pojemnika i obróć się do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1-4 godziny.
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Na czterech metalowych lub nasączonych drewnianych szaszłykach, naprzemiennie wieprzowina, cukinia i czerwona papryka. Grill, odsłonięty, na średnim ogniu przez 3 minuty z każdej strony. Baste z zastrzeżoną marynatą. Kontynuuj fastrygowanie i obracanie kabobs przez 4-6 minut lub do momentu, gdy soki mięsne będą jasne.