Joyce ' s Pears Supreme
Joyce ' s Pears Supreme jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 257 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz masło, cukier cukierniczy, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Sos z sera pleśniowego Mary Joyce, Joyce ' s Bourbon Delight (Bourbon Balls), oraz Kalafior Supreme dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połowę odsączonych gruszek wyłożyć na dno szklanego naczynia do pieczenia z płaskimi bokami do góry. Wypełnij zagłębienie w każdej gruszce 1 lub 2 szczyptami kakao w proszku.
Pozostałe gruszki układamy płaskimi ściankami w dół i trzymamy razem połówki gruszki wykałaczkami. Gruszki przechowywać w lodówce przez noc.
Przed podaniem, ubij śmietanę w schłodzonej metalowej misce z elektrycznym mikserem na średniej prędkości, aż krem będzie puszysty i uformuje miękkie szczyty, gdy Beaty zostaną podniesione prosto do góry, około 5 minut. Zmniejsz prędkość miksera do średniej i ubijaj pasteryzowane jajko, cukier cukierniczy, stopione masło i ekstrakt waniliowy do bitej śmietany, aby uzyskać spieniony SOS.
Każdą gruszkę (złożoną z 2 połówek) układamy na naczyniu, wyjmujemy wykałaczki i polewamy sosem do podania.