Johnny ' s Slow Cooker London Broil wymaga około 8 godzin i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 50g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Mieszanka ziemniaków, london broil, skondensowany krem zupy grzybowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Slow Cooker London Broil, London Broil, oraz London Broil.
Instrukcje
1
Pokrojoną cebulę rozetrzeć na dnie wolnej kuchenki, następnie na przemian warstwować marchew i ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i sezon London broil z przyprawą kreolską. Podsmaż wołowinę na gorącym oleju, aż będzie dobrze rumiana, 3 do 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
Stek Okrągły
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Przenieś mięso do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Wlać bulion wołowy, krem zupa grzybowa, i czerwone wino na patelni używane do gotowania wołowiny i doprowadzić do duszenia. Zeskrobać wszelkie brązowe kawałki z dna patelni za pomocą szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy Grzybowej
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Wlać mieszankę bulionu na wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Gotować na niskim poziomie przez 8 do 10 godzin lub gotować na wysokim przez 6 godzin.
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maddalena Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.