Johnny Garlic ' s Cedar Plank Salmon
Johnny Garlic ' s Cedar Plank Salmon jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 4,68 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pełnoziarnistą musztardę, wino, gałązki rozmarynu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Deska cedrowa wędzony łosoś cytrynowy w Chard gotowany z czosnkiem i porami, Cedar-Deska Łosoś, oraz Deska Cedrowa Rum Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Cztery 4 na 4-calowe kawałki pergaminu 4 kawałki desek cedrowych, jakość usług gastronomicznych
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W małej patelni saute na średnim ogniu rozgrzać olej. Gdy gorące, dodać jalapenos i saute aż karmelizowane.
Dodać czosnek, a zanim zacznie brązowieć, rozpalić białym winem. Następnie dodajemy musztardę i konfitury morelowe i gotujemy na wolnym ogniu. Dusić na małym ogniu przez 20 minut i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Na deski ułożyć pergamin, dodać łososia, lekko posolić i pieprz, na każdy filet ułożyć gałązkę rozmarynu i obficie nałożyć schłodzoną mieszankę moreli.
Umieść deskę cedrową na palniku gazowym. Gdy deska zacznie palić, umieść w nagrzanym piekarniku.
Łososia gotować do średnio rzadkiego; wyjąć z piekarnika i odstawić na 2 do 3 minut, aż do podania.
Dekoruj skórką z cytryny.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau