Jogurtowy Makaron Pesto
Jogurt Pesto makaron może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać beztłuszczowy jogurt, szpinak, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Makaron z jogurtowym Pesto, Makaron Pesto I Jogurt, oraz Sałatka Z Makaronem Jogurtowym Pesto.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni, połączyć olej, cebulę, czosnek i grzyby. Mieszać często na dużym ogniu, aż cebula kuleje, 3 do 4 minut.
Dodać szynkę i mieszać często, aż grzyby są lekko rumiane, o 5 minut dłużej.
Dodaj sos pomidorowy i pesto do mieszanki grzybowej. Zmniejsz temperaturę.
Wycisnąć płyn ze szpinaku.
Dodaj szpinak na patelnię i podgrzewaj, aż się ugotuje.
Tymczasem, gotować wermiszel w około 3 kwarty wrzącej wody, aż po prostu zmiękczają do ugryzienia, 7 do 9 protokół.
Wymieszaj jogurt i skrobię kukurydzianą. Wymieszać z sosem, następnie mieszać na dużym ogniu do bulgotania, o 3 protokół.
Wymieszać do wymieszania.
Dodać sól i pieprz do smaku.