Joe ' s Fusion Chicken Pad Thai
Przepis Joe ' s Fusion Chicken Pad Thai jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 672 kalorie, 31g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Allrecipes ma fanów 104. Jeśli masz sos rybny, kremowe masło orzechowe, cukier i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Pad do squasha Spaghetti Thai z kurczakiem-Paleo, Pad Thai Zoodles, oraz Wegetariańska Pad Thai z Zoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Kurczaka doprawić solą i czarnym pieprzem; odstawić.
W misce wymieszać cukier, pieprz cayenne, ocet winny, sos rybny i masło orzechowe.
Płaszcz wewnątrz dużej patelni lub wok z oliwą z oliwek i umieścić na dużym ogniu.
Gotować i mieszać kurczaka w gorącym oleju tylko do mięsa jest biały Na zewnątrz, ale nadal różowy wewnątrz, o 3 protokół.
Wyjąć kurczaka i odstawić do miski.
Obniżyć ciepło pod patelnią do średnio-niskich. Gotować i mieszać czosnek na patelni, aż stanie się przezroczysty, 1 do 2 protokół.
Gotować i mieszać jajka do czosnku, aż luźno ugotowane, 2 do 3 protokół.
Do czosnku i jajek wlać sos orzechowy i wymieszać. Przynieś sos na wolnym ogniu.
Makaron ryżowy wymieszać z wrzącą wodą. Gotować, aż makaron są jeszcze nieco trudne, o 5 protokół.
Powrót kurczaka na patelnię z jajkami i sosem. Dusić, aż kurczak nie jest już różowy w środku i soki uruchomić jasne, często mieszając, 5 do 8 Więcej minut.
Wymieszaj kiełki fasoli, makaron ryżowy. i bulion wołowy na patelnię. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, i gotować, aż makaron są miękkie i większość bulionu został wchłonięty, o 10 protokół.
Posypać zieloną cebulką do podania..
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.