Jibarito
Jibarito może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 898 kalorii, 30g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz stek w spódnicy wołowej, sałatę, przetworzony amerykański ser i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jibarito, Jamon Jibarito, oraz Jack & Guac Jibarito.
Instrukcje
Rozgrzać 2 szklanki oleju roślinnego w dużej, głębokiej patelni lub frytkownicy do 350 stopni F.
Połówki babki umieścić w oleju i gotować 1 do 2 minut, aż unoszą się.
Wyjąć z oleju i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Połówki babki umieścić między 2 deskami do krojenia. Naciśnij, aby spłaszczyć.
Spłaszczone plantany włożyć z powrotem do oleju i gotować przez 2-3 minuty, aż się zarumienią.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni.
Dodaj czosnek, spódnica stek, cebula, kminek i oregano. Gotować, mieszając często, aż stek jest gotowane przez.
Aby służyć, rozprowadzić majonez na jednym z plastrów babki. Top z serem, stek i mieszanki cebuli, sałata, i pomidor.
Umieść drugą połowę babki na górze, aby utworzyć kanapkę.
Przeciąć na pół i podawać!