Jeżyny Pierogi Szewc
Przepis jeżyny kluski Cobbler jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 470 kalorii, 9g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz 3-mniej tłusty serek, staromodny owies, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Jeżyny Pierogi Szewc, Pierogi Z Jabłkami, oraz Pieróg Z Owocami Jeżyny.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko nasmarować 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać jeżyny, 1 1/3 szklanki cukru i masła do wrzenia na średnim ogniu, delikatnie mieszając, aż masło się rozpuści i cukier się rozpuści.
W dużej misce, beat twarogu i pozostałe 2/3 szklanki cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Ubić w mleku, aż będzie gładka. Wymieszać mieszankę Bisquick i owies.
W naczyniu do pieczenia rozprowadzić dwie trzecie masy serka śmietankowego (około 3 szklanek); równomiernie na wierzchu wymieszać łyżkę. Dollop pozostałą mieszaninę ser śmietankowy na mieszaninę jeżyn.
Piec 35 minut lub do napełniania jest bąbelkowy i polewa jest złoty brąz.
Podawać na ciepło z lodami.