Jellybean Bark

Jellybean Bark
Jellybean Bark może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis na deser. Przepis ten służy 6. Jedna porcja zawiera 715 kalorii, 0g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 0% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 487 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu, bez nabiału i przyjazny dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na improvable spoonacular wynik 6%. Podobne przepisy obejmują Jellybean Sugar Cookies, Easter Bark: Two Ways (Creme Egg Bark & Jelly Bean Bark), oraz Szczekanie Psa.

Instrukcje

1
Wyłożyć galaretkową patelnię z woskowanym papierem i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Stopić białą powłokę cukierniczą w górnej części podwójnego kotła nad ledwo gotującą się wodą, często mieszając i skrobając boki gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
SzpatułkaSzpatułka
3
Roztopioną białą powłokę cukierniczą rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Posypać jellybeans na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelkiżelki
5
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do momentu, gdy firma. Rozbić na kawałki, aby służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn