Jelly Roll
Jelly Roll może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ekstrakt z wanilii, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Galaretka Żurawinowo-Orzechowa, Galaretka Truskawkowa Roll, oraz Rolada Galaretki Malinowo-Migdałowej.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. nasmaruj galaretkę; linia z pergaminem lub woskowanym papierem i papierem nasmaruj.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
Dodaj masło, 2 jajka i wanilię do suchych składników i ubijaj mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż będzie puszysta. Oddzielić pozostałe 2 jaja.
Białka umieścić w małej misce i ubić żółtka do ciasta.
Z czystymi ubijaczami, ubić białka z dużą prędkością, aż będą sztywne; złóż ubitych białek do ciasta, aż nie pozostaną białe smugi.
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni i piec, aż środek sprężyny z powrotem, gdy lekko naciśnięty, o 15 protokół.
Przesiej cukier cukierniczy na lnianym ręczniku, który został rozłożony na powierzchni roboczej; Odwróć ciasto na ręcznik. Szybko usunąć pergamin, przyciąć ostre krawędzie ciasta, rozłożyć ciasto dżemem i zwinąć za pomocą ręcznika jako pomocy. Szczelnie zwinąć ciasto w ręcznik i odstawić, otworzyć stronę w dół, aż całkowicie ostygnie, około 30 minut.
Przełożyć na talerz i pokroić w poprzek.