Jednogarnkowa wieprzowina i ryż

Jednogarnkowa wieprzowina i ryż
Jednogarnkowa wieprzowina i ryż wymagają około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. To danie główne ma 350 kalorii, 36g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,08 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory w puszkach, wodę, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, który jest solidny. Podobne przepisy to Pachnąca wieprzowina i ryż jeden garnek, Pachnąca wieprzowina i ryż jeden garnek, oraz 20 Minut Kotlet Schabowy Ryż Jeden Garnek.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku brązowe kotlety wieprzowe w oleju po obu stronach; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wyjmij kotlety z patelni i trzymaj w cieple.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Ułóż ryż, cebulę i zieloną paprykę w holenderskim piekarniku; na wierzchu kotlety wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
CebulaCebula
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Połącz mieszankę sosu, pomidory i wodę; polej kotlety. Przykryj; piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SOSSOS
WodaWoda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn