Jedna Głodna Mama

Jedna Głodna Mama
Jedna głodna Mama może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 544 kalorie, 17g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka Marsala gotowania wina, cremini grzyb, sól & pieprz , i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Jedna Głodna Mama, Hungry, Hungry Artichoke Hummus, oraz Hungry-Man ' s Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj pomidora do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Saute przez 3 protokół, pozwalając pomidora do uwolnienia jego sok i włączenie z cebulą i selerem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj marsala i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
4
Odkryć i dodać grzyby. Gotować przez 5 minut przed wymieszaniem z gęstą śmietaną. Krewetki na patelnię. Gotować, aż sos zgęstnieje trochę, 10 minut lub tak.* Uwaga: Ponieważ krewetka jest uważana za wysoce alergizującą, niektórzy zalecają czekanie do 12 miesięcy na jej wprowadzenie. Inni sugerują jeszcze dłużej (3+ lata). To powiedziawszy, zalecenia dotyczące wprowadzania żywności zmieniają się, ponieważ coraz więcej dowodów sugeruje, że nie ma żadnych korzyści w opóźnianiu nawet alergizujących pokarmów dla dzieci bez osobistej lub rodzinnej historii alergii pokarmowych. Przeczytaj więcej o moich kategoriach wiekowych i porozmawiaj ze swoim pediatrą o tym, co jest odpowiednie dla Twojego dziecka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn