Jawajska inspirowana" kurczak " zupa może być tylko zupa, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 168 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz skórkę z limonki, loki sojowe, Sambal oelek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Smażony Jawajski, Rosół Inspirowany Kuchnią Azjatycką, oraz Rosół inspirowany kuchnią azjatycką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść czosnek, szalotkę, imbir, kurkumę, galangal, kolendrę i pieprz w maszynce i pulsuj do zmielenia na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Galangal
Kurkuma
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Podgrzać nieprzywierającą zupę na średnim ogniu (spryskać olejem kuchennym, jeśli nie jest nieprzywierający).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać pastę i mieszać smażyć do pachnącego, około minuty.
4
Dodaj wodę lub bulion, wraz z loki sojowe i kostki bulionowe, jeśli używasz. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez co najmniej 15 minut. Włącz ciepło do bardzo niskiego i ogrzać podczas przygotowywania kiełków fasoli i makaronu. Podczas gotowania zupy, doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodać kiełki fasoli i gotować przez minutę po powrocie wody do wrzenia. Wyciągnij je łyżką szczelinową i odstaw na bok. Zagotować wodę i dodać makaron ryżowy. Gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu (około 3-5 minut na wermiszel ryżowy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermiszel Ryżowy
3 Krople Sosu Sojowego
Makaron Ryżowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Odcedzić w sitku o drobnej siatce i spłukać zimną wodą. Tuż przed podaniem dodajemy do zupy skórkę z limonki i dodajemy sól do smaku. Aby służyć, umieścić niektóre makaron ryżowy i kiełki fasoli w misce i chochli bulionu i loki sojowe nad nimi.