Jarmuż z karmelizowaną cebulą
Jarmuż z karmelizowaną cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka cebuli, wstępnie umyte jarmuż, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Jarmuż, czosnek i karmelizowana cebula Paninis, Jarmuż, karmelizowana cebula i parmezan Pizza, oraz CSA Day: karmelizowana cebula i sałatka z jarmużu i inne świetne pomysły dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 7 minut lub aż złoty.
Dodać miód, sól, i pieprz; gotować 2 protokół.
Dodać jarmuż; przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować 6 minut lub tylko do momentu, aż jarmuż będzie miękki, mieszając po 3 minutach.