Jarmuż i komosa ryżowa z przyprawą kreolską
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Jarmuż i komosa ryżowa z przyprawą kreolską może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, przyprawę kreolską, jarmuż lacinato i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Mieszanka Przypraw Kreolskich, Mieszanka Przypraw Kreolskich, oraz Sałatka z jarmużu i komosy ryżowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu zagotować bulion z kurczaka; wymieszać z komosą ryżową. Przykryj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest miękka i ciecz jest wchłaniany, o 10 protokół.
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu; gotować jarmuż we wrzącej wodzie, aż tylko miękkie, 2 do 3 protokół.
Rozgrzać oliwę z oliwek w tym samym rondlu na średnim ogniu; gotować i mieszać szalotka aż zmięknie, o 5 protokół.
Dodać jarmuż, gotowanie i mieszanie, aż do pożądanej doneness.
Wymieszać quinoa do mieszanki warzyw i doprawić solą i przyprawą kreolską.