Japońska Tempura W Stylu Fondue

Japońska Tempura W Stylu Fondue
Japońska Tempura, Fondue Style to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wodę, olej z orzeszków ziemnych, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów japońskiej kuchni. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Japoński SOS Tempura, Tempura Warzywna Z " Japońskiego Gotowania Duszy, oraz Tempura Dipping Sauce (Ten Tsuyu) Z "Japanese Soul Cooking dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Owoce morza i warzywa ułóż na talerzu przy stole, a sosy i marynowany imbir ułóż w małych miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir MarynowanyImbir Marynowany
WarzywaWarzywa
Owoce MorzaOwoce Morza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Aby ciasto: w średniej misce wymieszać mąkę, sól i sodę oczyszczoną. W osobnej średniej misce ubij żółtka razem z lodowatą wodą. Następnie mieszankę jajeczną ubić do mieszanki mąki. Ustaw miskę ciasta na stole z owocami morza i warzywami, Zapewnij każdej jadalni parę żaroodpornych pałeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WarzywaWarzywa
żółtko Jajażółtko Jaja
WodaWoda
Owoce MorzaOwoce Morza
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PałeczkiPałeczki
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Napełnij metalowy garnek do fondue jedną trzecią pełną olejem i podgrzej olej do 191° lub aż kostka chleba zarumieni się w ciągu 30 sekund. Obiadokolacje zanurzają kawałek owoców morza lub warzyw w cieście, a następnie delikatnie wrzucają do gorącego oleju. Gdy ciasto jest kremowe lub Blade beżowenie złotobrązowejjest gotowe, należy nakrapiać smażone potrawy na papierowy ręcznik, aby odsączyć nadmiar oleju, a następnie zanurzyć go w sosach. Towarzyszyć marynowanym imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir MarynowanyImbir Marynowany
WarzywaWarzywa
Owoce MorzaOwoce Morza
ChlebChleb
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
GarnekGarnek
4
artykuł var
5
Typ_27_data = {};
6
artykuł
7
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Alzacji Willm Gewurztraminer Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Rezerwat Alzacji Willm Gewurztraminer
Rezerwat Alzacji Willm Gewurztraminer
Złotożółte wskazówki. Aromatyczna intensywność i egzotyczne owoce.Lekka, okrągła, dobrze wyważona i dobra trwałość, wykończona pikantnymi nutami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn