Jamaican-Style Jerk Spareribs

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać jamajski styl Jerk Spareribs spróbować. Ten przepis służy 6. Na 4,81 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 92g białka, 125 g tłuszczu, oraz w sumie 1535 kalorii. Jeśli masz sos sojowy, sok z limonki, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Jamaican Style Jerk Gulasz Wołowy, Jamaican Jerk Pit Chicken (Backyard Style), oraz Pieczony łosoś Jerk z domowej roboty jamajskiej przypraw Jerk dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą wodą, gotować żeberka na umiarkowanym ogniu przez 25 minut.
W maszynce połączyć posiekane szalotki z czosnkiem, chiles, cebula, olej roślinny, sos sojowy, Chiński pięć przypraw w proszku, mielone ziele angielskie, sok z limonki, sól i pieprz i przetworzyć mieszaninę do pasty.
Ustawić żeberka na 2 duże obramowane blachy do pieczenia i rozprowadzić Szarpanie pasty na nich. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed grillowaniem.
Rozpal grilla. Grillować żeberka na średnio gorącym ogniu, obracając je często, jeśli są one brązowieje zbyt szybko, aż lekko zwęglone i chrupiące, o 25 protokół.
Przenieś żebra na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut.
Pokroić między żebra, ułożyć na półmisku i podawać.
Rekomendacja wina: owocowy, pikantny Zinfandel wytrzyma ciepło w tym daniu. Wybierz jeden z niskim poziomem dębu i alkoholu, ponieważ ogniste przyprawy wyolbrzymiają obie cechy w winie. # Patrz Cartlidge & Brown z 1999 roku Lub, alternatywnie, wybierz pikantne, pełne smaku Karaibskie piwo, takie jak czerwony pasek, aby schłodzić przyprawy.