Jalapeño Cornbread Whoopie placki z miodem maślanym
Przepis Jalapeño Cornbread Whoopie placki z miodem maślanym jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać masło, śmietana, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki kukurydziane Jalapeño z kozim serem i nadzieniem z boczku, Placki czekoladowe z maślanym bananem, oraz Placki Whoopie Z Solonym Karmelem Maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla Jalapeño Cornbread Whoopie: umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
W średniej misce wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, brązowy cukier, proszek do pieczenia i sól. W misce roboczej miksera stojącego wyposażonego w uchwyt łopatkowy, ubijaj maślankę, masło i jajko na małej prędkości,aż do połączenia. Zwiększ prędkość do średniej i ubijaj, aż do całkowitego połączenia, około 3 minut.
Dodać mieszaninę mąki i posiekane chiles do ciasta i ubić na niskie, aż tylko połączone.
Używając łyżki, upuść około 1 łyżkę ciasta na jedną z przygotowanych blach do pieczenia i powtórz, rozstaw je co najmniej 2 cale od siebie.
Piec po jednym arkuszu na raz przez około 12 minut każdy lub aż ciasta zaczynają brązowieć na brzegach.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia ciasta na patelni na około 5 minut przed przeniesieniem ich do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
W przypadku śmietany Miodowej: w misce roboczej miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek ubijać cukier cukierniczy i masło, zaczynając od niskiej i zwiększając do średniej prędkości, aż mieszanina stanie się krucha, około 1 minuty.
Dodać śmietanę, miód, sok z cytryny, i sól i ubić na dużej prędkości, aż gładka, o 3 protokół.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.