Jak zrobić Tapas
Jak zrobić Tapas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 642 kalorie. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka papryki, ziemniaki russet, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Tapas z grzybów i gniecionych jaj (Tapas de Setas con Huevo), Tapas Ogórkowy, oraz Talerz Tapas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć ziemniaki, 2 szklanki oliwy z oliwek i 3 łyżeczki soli w dużej zimnej patelni.
Podgrzać na niskim i gotować, aż ziemniaki zmiękną, 12 do 15 minut. Zwiększyć ogień do wysokiej i smażyć na złoty kolor, 5 do 6 minut.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać cebulę z 1 łyżeczką soli w gorącym oleju, aż cebula zmięknie, 3 do 4 protokół.
Dodać czosnek, chile, i wędzonej papryki; dusić przez 1 do 2 protokół. Wymieszaj pomidory i wróć do gotowanego na wolnym ogniu.
Przełożyć mieszankę pomidorową do blendera, przykryć i puree, aż sos pomidorowy będzie gładki.
Podawać patatas bravas z przecierem pomidorowym i majonezem do zanurzenia.