Jak zrobić paluszki serowe

Jak zrobić paluszki serowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać jak zrobić paluszki serowe spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. 157 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, oliwę z oliwek, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Jak zrobić paluszki serowe, Jak Zrobić Pastrami Paluszki Łososiowe, oraz Paluszki Serowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub silikonową matą do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść arkusz zamrożonego ciasta francuskiego na posypanej mąką powierzchni roboczej i pozostaw ciasto do rozmrożenia, aż będzie można je rozłożyć. Rozłóż ciasto na płaską blachę; wierzch ciasta francuskiego posmaruj oliwą z oliwek. Doprawić solą, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FrancuskieCiasto Francuskie
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CiastoCiasto
SólSól
3
Posypać białym serem Cheddar i 1/4 szklanki sera Parmigiano-Reggiano na ciasto, pokrywając powierzchnię. Wierzch z kawałkiem folii; wciśnij ser i przyprawy mocno do ciasta palcami lub układając patelnię na ciasto na plastiku i naciskając ją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Ser CheddarBiały Ser Cheddar
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PrzyprawyPrzyprawy
SerSer
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
4
Usuń plastik i użyj noża do pizzy lub ostrego noża, aby przeciąć ciasto wzdłuż linii szwu na trzecie; Wytnij każdą trzecią wzdłuż na trzecie, w sumie 9 paluszków chlebowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do PizzyNóż Do Pizzy
NóżNóż
5
Podnieś pasek ciasta, umieść go przyprawioną stroną w dół na powierzchni roboczej i przekręć z obu końców 8 lub 9 razy, aby zrobić zwiniętą rurkę ciasta z przyprawioną stroną.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Umieścić paluszki chlebowe na przygotowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Pozostałą 1 łyżkę sera Parmigiano-Reggiano posypać paluszkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
SerSer
8
Lekko zwijaj patyczki, aby wyrównać ich kształty, a następnie podnieś i naciśnij upuszczony ser na powierzchnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
RolkaRolka
9
Piec w nagrzanym piekarniku przez około 10 minut; flip i kontynuować pieczenie, aż paluszki chlebowe są rumiane i chrupiące, 10 do 20 więcej minut. Jeśli podniesiesz patyk o jeden koniec i opadnie, piec jeszcze kilka minut. Schłodzić na stojaku z drutu przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje9
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn