Jajko włoskie i makaron Scramble
Przepis włoski jajko i makaron Scramble może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 428 kalorii, 24g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Mieszanka cebuli, makaron orzo, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Summer Veggie Egg Scramble, The Italian Scramble, oraz Łatwe śniadanie Scramble z włoską kiełbasą.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać orzo i gotować, aż al dente, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Ubić jajka, sól i pieprz w średniej misce do wymieszania. Wymieszać z serem i bazylią. Odstawić.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pancetta i saute, aż chrupiące i złoty, o 5 protokół.
Dodaj cebulę i saute do miękkości, o 2 protokół.
Dodać szparagi i saute aż chrupiące-przetargu, o 2 protokół.
Dodać mieszaninę jaj. Używając gumowej szpatułki, mieszaj mieszaninę, aż jajka będą miękko ustawione, około 4 minut.
Przenieść mieszaninę jaj do miski i służyć.