Jajka Wielkanocne W Czekoladzie
Pisanki pokryte czekoladą to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 9 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 1128 kalorii. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Przepis ten zachwycił 291 osób. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, kokosowy, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jajka Wielkanocne Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Cukierki Z Jajkiem Wielkanocnym W Czekoladzie, oraz Jajka W Czekoladzie.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać masło, wanilia, i serek. Wymieszaj cukier cukierniczy, aby uzyskać gotowe ciasto. Aby uzyskać najlepsze wyniki, użyj rąk do mieszania.
Ciasto podzielić na cztery części. Pozostaw jedną z części gładką. Do drugiej części wymieszać masło orzechowe.
Wymieszać kokosa do trzeciej części, a kakao w proszku do ostatniej części.
Rozwałkuj każdy rodzaj ciasta w kształty jajek i umieść na woskowanej, wyłożonej papierem arkuszu ciastek. Przechowywać w lodówce do twardego, co najmniej godzinę.
Roztopić kawałki czekolady w żaroodpornej misce na patelni gotującej się wody. Mieszać od czasu do czasu, aż będzie gładka. Jeśli czekolada wydaje się zbyt gęsta do powlekania, wymieszaj łyżeczkę skracania lub oleju, aż rozpuści się do pożądanej konsystencji. Zanurz schłodzone jajka w czekoladzie i wróć do woskowanego papieru wyłożonego arkuszem, aby ustawić. Przechowywać w lodówce przez 1/2 godziny do stwardnienia.