Jajka Wielkanocne W Czekoladzie

Jajka Wielkanocne W Czekoladzie
Pisanki pokryte czekoladą to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 9 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 1128 kalorii. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Przepis ten zachwycił 291 osób. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, kokosowy, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jajka Wielkanocne Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Cukierki Z Jajkiem Wielkanocnym W Czekoladzie, oraz Jajka W Czekoladzie.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać masło, wanilia, i serek. Wymieszaj cukier cukierniczy, aby uzyskać gotowe ciasto. Aby uzyskać najlepsze wyniki, użyj rąk do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowanie Wafle NILLAOpakowanie Wafle NILLA
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ciasto podzielić na cztery części. Pozostaw jedną z części gładką. Do drugiej części wymieszać masło orzechowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
3
Wymieszać kokosa do trzeciej części, a kakao w proszku do ostatniej części.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
4
Rozwałkuj każdy rodzaj ciasta w kształty jajek i umieść na woskowanej, wyłożonej papierem arkuszu ciastek. Przechowywać w lodówce do twardego, co najmniej godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Roztopić kawałki czekolady w żaroodpornej misce na patelni gotującej się wody. Mieszać od czasu do czasu, aż będzie gładka. Jeśli czekolada wydaje się zbyt gęsta do powlekania, wymieszaj łyżeczkę skracania lub oleju, aż rozpuści się do pożądanej konsystencji. Zanurz schłodzone jajka w czekoladzie i wróć do woskowanego papieru wyłożonego arkuszem, aby ustawić. Przechowywać w lodówce przez 1/2 godziny do stwardnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWielkanoc
Magazyn