Jajka Marynowane Czosnkiem

Jajka Marynowane Czosnkiem
Jajka marynowane w czosnku to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, czosnek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Jajka Marynowane Czosnkiem, Łaskotane różowe marynowane jajka lub ładne w różowych marynowanych jajkach, oraz Jajka Marynowane.

Instrukcje

1
Umieścić jajka w średnim rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Umieść jajka w słoiku 1 quart z krążkami cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
JajkoJajko
4
W średnim rondlu zagotuj ocet, wodę, cukier i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CzosnekCzosnek
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia około 15 minut.
6
Wlać mieszaninę octu na jajka i przykryć. Przechowywać w lodówce 1 tydzień przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
JajkoJajko

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn