Jagnięcina Dale ' a
Jagnięcina Dale ' a może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $3.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 38g białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mielony pieprz, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Musztarda MIODOWA Dale ' s, Dale ' s marynata do grillowanego kurczaka, oraz Pstrąg Dale Ciasteczka Owsiano-Rodzynkowe.
Instrukcje
W misce wymieszać sok z cytryny, brązowy cukier, musztarda Dijon, sos sojowy, oliwa z oliwek, czosnek, imbir, sól i pieprz.
Umieścić jagnięcinę w płytkim pojemniku.
Wlać mieszaninę soku z cytryny na jagnięcinę. Przykryć i marynować w lodówce 8 godzin lub na noc.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Marynatę odcedzić i zagotować w małym rondlu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, stale ubijając, aż lekko zgęstnieje.
Lekko nasmarować ruszt grillowy. Na pośrednim ogniu, grill jagnięcinę 40 do 50 minut, obracając się gotować wszystkie strony, do minimalnej temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (63 Stopni C). Ostudzić, pokroić i przykryć zagęszczoną mieszaniną marynaty do podania.