Jagnięcina i ziemniaczane Curry mogą być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, cebulę, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Curry Z Jagnięciną, Ciasto z jagnięciną, oraz Jagnięca Shank Tajine.
Instrukcje
1
Umyć trzonki i przyciąć starannie.
2
Wymieszaj jogurt z garam masala i wmasuj w trzonki. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam Masala
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
3
Połącz składniki mieszanki przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
4
Rozgrzać 2 łyżki oleju w dużym frypanie i gotować cebulę, aż będzie miękka, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Dodać imbir, czosnek, liście laurowe i przyprawy mix i gotować przez 3 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
6
Podgrzej pozostałe 2 łyżki oleju w ciężkim, pokrywanym garnku i brązowym trzonku jagnięcym ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina Jagnięca
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Dodaj mieszaninę cebuli, pastę pomidorową, pokrojone w kostkę ziemniaki, sól i 400 ml wody, i doprowadzić do wysokiej gotować.Przykryć i gotować na łagodnym ogniu przez 1 1/2 do 2 godzin, aż jagnięcina będzie miękka i sos będzie gęsty.Fasolę ugotować w osolonej wodzie na wolnym ogniu, odcedzić i wrzucić na wierzch. Rozsypać z nasionami Nigelli i kolendrą i podawać z ciepłym chlebem naan i jogurtem oraz ryżem pulao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Naan
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian można łączyć z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Getrank Gruner Veltliner (1 litr). Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.