Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj jagnięciny ze szpinakiem (Keema Saag). Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 520 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.88 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, kurkumę, cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Palak saag lub warzywa szpinakowe, jak zrobić palak saag, Keema jagnięca z ziemniakami i groszkiem, oraz Saag Gosh (Gulasz Z Jagnięciny Indyjskiej) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przyprawy wymieszać i odstawić.Na średnim ogniu rozgrzać olej na dużej patelni, dodając cebulę, imbir, czosnek i chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Saute aż miękkie.
3
Dodaj mieszankę przypraw do mieszanki cebuli, pozwalając smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj pastę pomidorową, dobrze ją wkomponuj i smaż przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodać zmieloną jagnięcinę, dobrze wymieszać z mieszaniną i dokładnie gotować. Ostrożnie odcedzić tłuszcz.Zmniejszyć ogień i dodać wodę i szpinak. Gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, uważając, aby nie dopuścić do wyschnięcia mieszanki jagnięcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Jagnięcina
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Groch łuskany, Opcjonalnie
6
Dodaj jogurt, kolendrę, sól i sok z cytryny. Jeśli pożądane jest więcej ciepła, dodaj szczyptę pieprzu cayenne. Dusić przez kolejne 10 minut.Po ugotowaniu keema powinna mieć konsystencję przypominającą pastę. Jeśli mieszanina jest zbyt mokra, po prostu gotować na wolnym ogniu, aż do zmniejszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek