Jabłko-Orzech-Imbir Galette

Jabłko-Orzech-Imbir Galette
Jabłko-orzech-imbir Galette jest wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz krystalizowany imbir, brązowy cukier, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Czarna wiśnia i Malina Galette z orzechami Frangipane i imbirem, Jabłko-Orzech Galette, oraz Imbir Karmel Jabłko Galette.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. w misce wrzuć jabłka z orzechami włoskimi, imbirem, 2 łyżkami cukru, mąką i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Roll Pie crustinto 12-calowy okrąg, o grubości 1/8 cala. Pokryć arkusz bakingsheet sprayem do gotowania; umieścić ciasto crust na arkuszu. (To dobrze, jeśli ciasto wisi nad bokami.) Ułóż plastry jabłek w jednej warstwie, aby utworzyć okrąg około 3 cali od skórki ciasta; wypełnij okrąg większą ilością plastrów. Zeskrobać dowolneusunięcie orzechów włoskich i imbiru z miski na jabłka.Delikatnie złóż krawędzie skorupy pie nad zewnętrzną krawędzią applefilling, tworząc grubą skorupę. Spryskaj zewnętrzną krawędź Skórki sprayem do gotowania; posyp skórkę pozostałymi 2 łyżeczkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec, aż skórka jest złoty kolor i jabłka są miękkie, 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Pokroić w 8 plastrów i podawać.
5
W porcji (na kromkę): 178 kalorii, 8 g tłuszczu, 2 g tłuszczów nasyconych, 27 g węglowodanów, 3 g błonnika, 2 g białka
6
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn