Jabłko i Mak Slaw jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 176 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mak, kapustę, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z kapusty jabłkowej z kremowym sosem makowym, Slaw Makowy, oraz Mak Owocowy Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać kapustę, marchew, jabłka i zieloną cebulę w dużej misce.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać ocet i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
3
W średniej misce wymieszać śmietanę, majonez, koncentrat soku jabłkowego i Maki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku Jabłkowego
Makowiec
Majonez
Kwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać do mieszanki kapusty i wrzucić do mieszanki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce. Wymieszać przed podaniem.)