Jabłko Bekon Cheddar Crostini

Jabłko Bekon Cheddar Crostini
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać jabłko boczek Cheddar Crostini spróbować. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok jabłkowy, chleb bagietkowy, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Honeycrisp Jabłko, Cheddar, boczek i mniszek lekarski Crostini, Crostini z pikantnymi pomidorami, bekonem i dżemem jabłkowym, oraz Kremowa zupa z jabłek i korzenia selera z grillowanym cheddarem, boczkiem i jabłkową musztardą miodową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek, aż ostry; spuścić na ręcznikach papierowych. Pokruszyć boczek; odstawić. Rezerwy drippings w patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Jabłka i piernik gotować w boczku kapie na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane i miękkie. Wymieszać z brązowym cukrem, tymiankiem i solą. Gotować 1 minutę; wymieszać z sokiem jabłkowym. Gotować 1 minutę; zdjąć z ognia. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sok JabłkowySok Jabłkowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
ImbirImbir
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TymianekTymianek
SólSól
3
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ułóż plasterki bagietki w jednej warstwie na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Pędzel z 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Piec 3 do 5 minut lub do tosty. Obrócić plastry; posmarować pozostałą 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec 3 do 5 minut dłużej lub do tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Na patelni, dodać ser i boczek do jabłek; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SerSer
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Na każdym plasterku bagietki umieścić około 1 łyżki mieszanki jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
10
Piec 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Dekoruj gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn