Jabłka Czekoladowo-Orzechowe Karmelowe

Jabłka Czekoladowo-Orzechowe Karmelowe
Jabłka czekoladowo-orzechowe karmelowe to bezglutenowe deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.02 za porcję. Jest idealny do Halloween. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, czekoladę Piekarską, orzeszki pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Jabłka W Czekoladzie, Karmelu I Orzechach, Słodko-słony Bourbon cynamon Pekan Karmel jabłka + mżawka czekoladowa, oraz Orzechowe nadziewane jabłka z sosem karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jabłka umyć, a następnie całkowicie wysuszyć. (Uwaga: aby sos karmelowy przyklejał się do jabłek, jabłka muszą być dobrze schłodzone przed umyciem, suszeniem i zanurzeniem w sosie karmelowym.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2
Włóż Drewniany pop stick do końca łodygi każdego jabłka. Karmelki mikrofalowe i woda w dużej szklanej misce mikrofalowej na wysokości 2 do 2-1 / 2 min. lub do momentu całkowitego stopienia karmelków i dobrze wymieszania mieszaniny po wymieszaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelowe CukierkiKarmelowe Cukierki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
WodaWoda
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przykryj dużą płytę pergaminem; spryskaj sprayem do gotowania. Jabłka zanurzamy, po jednym na raz, w sosie karmelowym, obracając się, aby równomiernie pokryć każde jabłko. Trzymaj zanurzone jabłko nad miską, aby nadmiar karmelu kapał z powrotem do miski. Jabłka zanurzyć w kokosie; ułożyć na przygotowanym talerzu. Przechowywać w lodówce 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KarmelKarmel
KokosKokos
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Białą czekoladę rozpuścić w półsłodkiej czekoladzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Biała CzekoladaBiała Czekolada
5
Mżawka nad jabłkami. Wciśnij orzechy do czekolady. Powrót do przygotowanego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
OrzechyOrzechy
6
Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do karmelu jest jędrny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
7
Wyjąć jabłka z lodówki 15 min. przed podaniem. (Uwaga: jabłka karmelowe można schłodzić do 2 dni przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeHalloween
Magazyn