Izraelski Kuskus Tabouli
Izraelski kuskus Tabouli może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 276 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 71 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, skórkę z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Izraelski Kuskus Tabouli, Kuskus w kolorze różowym (kuskus Izraelski z burakami i orzechami włoskimi), oraz Kuskus Szparagi Tabouli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić średniej wielkości rondel z osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać kuskus i gotować aż al dente, 7 do 8 protokół.
Odcedzić kuskus i odstawić do ostygnięcia. W międzyczasie, w małej misce, ubij razem sok z cytryny i skórkę z oliwą z oliwek, aby uzyskać vinaigrette. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
W dużej misce, wymieszać kuskus, pietruszka, kolendra, mięta, pomidory, i szalotki. Wymieszać z winegretem i doprawić do smaku. Pozwól mu usiąść na co najmniej pół godziny, aby smaki mogły się ożenić.