Irlandzki Łosoś wędzony na brązowym chlebie Crostini z ugotowanym na twardo jajkiem Aioli

Irlandzki Łosoś wędzony na brązowym chlebie Crostini z ugotowanym na twardo jajkiem Aioli
Irlandzki Łosoś wędzony na brązowym chlebie Crostini z ugotowanym na twardo jajkiem Aioli to śródziemnomorski przepis, który serwuje 35. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 163 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Jeśli masz pełnoziarniste musztardy dijon4 łyżki kaparów, jajka, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Łosoś wędzony na irlandzkim Crostini, Irlandzki brązowy chleb z wędzonym łososiem, oraz Jajka ugotowane na twardo z rzodkiewką i Sardelą-maślane Crostini.

Instrukcje

1
Umieść jajka w jednej warstwie na patelni z sosem prostym i całkowicie zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia,a następnie zdjąć z ognia i przykryć szczelnie pokrywką, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Natychmiast wstrząsnąć jaj w kąpieli lodowej. Gdy jaja są wystarczająco chłodne, aby się nimi zająć, delikatnie obrać skorupki i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
(Keebler)(Keebler)
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
3
Wymieszać razem majonez, koperek, chrzan, musztardę i kapary, aż do połączenia. Złożyć jajka, doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, aby umożliwić smaki do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
KoperKoper
(Keebler)(Keebler)
4
Do złożenia: pokroić chleb w plastry 1/2 cala, a następnie pokroić każdy plaster wzdłuż na 3 lub 4 kawałki, aby utworzyć 35 do 40 crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
5
Top każdy crostini z plasterkiem łososia i dollop aioli, i udekorować koperkiem liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
AioliAioli
KoperKoper

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.7 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia2
Magazyn