Irish Weekend Fry-Up

Irish Weekend Fry-Up
Przepis Irish Weekend Fry-Up może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 728 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.48 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zwykły boczek, 2 jajka, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bottoms Up Brownie Sundae Irish Floats with Burnt Irish Caramel + Hot Fudge, Celebrating My Irish Heritage Through Food (Cheesy Irish Soda Scones), oraz Annie Gunns Irish Coddle-ten irlandzki gulasz jest wypełniony bekonem, kiełbasą, piwem, ziemniakami i wieloma innymi.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu rozgrzać 1 łyżkę oleju i 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać kiełbaski i smażyć przez 10 do 15 minut, aż się zrumienią i ugotują.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
3
Dodać boczek i smażyć przez 3 do 4 minut z każdej strony, aż będzie chrupiący i złocisty, usuwając mleczny płyn papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Dodać Czarne i / lub białe plastry budyniu na patelnię i smażyć przez 2 do 3 minut z każdej strony, aż zacznie chrupać; biały budyń (jeśli jest używany) powinien zmienić kolor na złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Kiełbaski, boczek i plastry budyniu wyjąć z patelni i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
6
Umieść w naczyniu żaroodpornym w niskim piekarniku, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W międzyczasie dodaj odrobinę oleju i poklepuj (pokrętło) masło na innej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać pieczarki i smażyć przez 3 do 4 minut, aż zmiękną i zmienią kolor na złoty. Doprawić solą i pieprzem, następnie wyjąć z patelni i ogrzać (dodając do naczynia z kiełbasą i boczkiem). Jeśli gotujesz duży płaski grzyb, a następnie dodać olej i masło do patelni i smażyć grzyb przez 8 do 10 minut, obracając w połowie, aż zmiękną i rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczarki BiałePieczarki Białe
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
KiełbasaKiełbasa
MasłoMasło
BoczekBoczek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Pokrojone połówki pomidorów przyprawiamy solą i pieprzem i skropimy 1 łyżką oleju. Delikatnie je smażyć, najpierw pokroić w bok, przez 2 do 3 minut, następnie odwrócić i smażyć przez kolejne 2 do 3 minut, aż po prostu zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Alternatywnie, gotować duże płaskie grzyby i / lub pomidory w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do temperatury 400 ° F (200 ° C/znak gazowy 6).
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Skropić 2 łyżeczki oliwy z oliwek na lub dodać pat (gałka) masła do grzybów i doprawić solą i pieprzem przed pieczeniem przez 12 do 15 minut, aż zmiękną. Jeśli korzystasz z piekarnika, zacznij smażyć grzyby i pomidory na kilka minut przed smażeniem kiełbasek i boczku. Po ugotowaniu zmniejsz temperaturę piekarnika do niskiej, aby wszystko było ciepłe, gdy jest gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
GrzybyGrzyby
KiełbasaKiełbasa
PomidorPomidor
MasłoMasło
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Aby usmażyć jajko, rozpuść pokrętło masła na małej, czystej patelni na małym ogniu. Ostrożnie rozbij jajko na patelnię i pozwól delikatnie usmażyć. W przypadku zbyt łatwego jajka smażyć przez 1 do 2 minut, aż zacznie się ustawiać, następnie przewrócić i smażyć przez kolejne 1 do 2 minut. Jeśli wolisz jajko słoneczne do góry, smaż delikatnie przez 4 do 5 minut, aż żółtko się przekręci.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Wyjąć z patelni i podawać natychmiast z innymi ugotowanymi składnikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Na jajecznicę, rozbić jajka w misce, dodać mleko, doprawić solą i pieprzem, ubić razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
15
Dodaj 1 łyżkę masła do małego rondla na małym ogniu. Natychmiast wlać jajka i gotować przez 2 do 3 minut, ciągle mieszając (najlepiej do tego nadaje się Drewniana szpatułka), aż masło się rozpuści i jajka będą miękko jajeczkowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzpatułkaSzpatułka
16
Natychmiast wyjąć z ognia, aby jajka nie zostały rozgotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
17
Podawać z innymi gotowanymi składnikami.
18
Podczas gotowania jajka, umieścić kromki chleba w tosterze lub tosty pod rozgrzanym brojlerem (grill) na kilka minut (i po obu stronach, Jeśli za pomocą brojlerów / grill), aż złoty. Tosty posmarować masłem i pokroić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
TostyTosty
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
TosterToster
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
19
Aby służyć, ułóż wszystko na ciepłym talerzu, z gorącym tostem z masłem na boku i z keczupem pomidorowym lub smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
RozkoszRozkosz
TostyTosty
20
Od Rachel ' s Irish Family Food Rachel Allen, © 2013 Harper Collins Publishers
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia21
Magazyn