Irish Mint Brownies

Irish Mint Brownies
Przepis Irish Mint Brownies może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 15 minut. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 58 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga orzechów włoskich, półsłodkich kawałków czekolady, ekstraktu wanillanowego i jajek. Dzień Świętego Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób naprawdę lubi ten deser. Z łyżką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Irish Whiskey Brownies, Irish Cream Brownies, oraz Irish Cream Brownies.

Instrukcje

1
W kuchence mikrofalowej rozpuść masło i słodko-gorzką czekoladę; mieszaj, aż będzie gładka. Lekko ostudzić. W dużej misce ubij jajka, cukier i wanilię. Dodaj mieszankę czekolady. Stopniowo dodawaj mąkę, aż się zmiksuje. Dodaj frytki i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozłóż na natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta (nie przesadzaj). Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
W kuchence mikrofalowej rozpuść białą czekoladę ze śmietanką; mieszaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
śmietanka Do Kawyśmietanka Do Kawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
5
Przełóż do małej miski. Wstaw do lodówki na 30-40 minut lub do schłodzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
W innej małej misce ubij śmietanę, aż utworzą się miękkie szczyty; złożyć w mieszankę białej czekolady. Ubijaj na średnich obrotach, aż utworzą się sztywne szczyty, około 4 minut. Złóż posiekane cukierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Rozłóż na ciasteczkach. Przykryj i wstaw do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
8
W małym rondlu połącz słodko-gorzką czekoladę i śmietanę. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka; zdjąć z ognia. Mieszaj masło, aż się rozpuści. Schłodzić do temperatury pokojowej. Ostrożnie rozprowadź na nadzieniu. Przykryj i wstaw do lodówki na 1 godzinę lub do zastygnięcia lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Pokroić w paski.
10
W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi cukierkami. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry,Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na ciasteczka. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn