Irish Cream Tiramisu

Irish Cream Tiramisu
Irish Cream Tiramisu może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jeśli masz kakao, baileys irish cream, mascarpone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Irish Cream Tiramisu, Baileys Irish Cream Tiramisu, oraz Do max irish cream chocolate cream cheese brownies.

Instrukcje

1
Zrobić kawę i pozostawić do ostygnięcia (proszek espresso dość dobrze miesza się w wodzie o temperaturze pokojowej).
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
KawaKawa
WodaWoda
2
Wymieszać kawę i filiżankę Baileys razem w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
KawaKawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Zanurzyć ladyfingers do tego płynu; niech moczyć z każdej strony na tyle, aby stać się wilgotne, ale nie rozmokły. Ułóż dno 8-calowego kwadratowego szklanego naczynia warstwą lady-fingers.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietanąKupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietaną
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4
Oddzielić jaja, ale zachować tylko jedno z białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Dwa żółtka i cukier ubić razem, aż staną się gęste i bledsze, a następnie złożyć w pozostałej ćwiartce filiżanki Baileys i mascarpone, aby uzyskać mieszankę moussey.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Ubić pojedyncze białko aż będzie gęste i spienione; można to zrobić ręcznie z tak małą ilością. Złóż białko jaja do żółtego mascarpone, a następnie rozłóż połowę tej mieszanki na wierzchu warstwy ladyfingers.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietanąKupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietaną
MascarponeMascarpone
Białka JajBiałka Jaj
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Powtórz z kolejną warstwą namoczonych ladyfingers, a następnie top pozostałą mieszaniną mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietanąKupiłem 2 Puszki W Sklepie Z Bitą śmietaną
MascarponeMascarpone
8
Przykryj naczynie folią i pozostaw na noc w lodówce. Gdy będziesz gotowy do podania, przepchnij kakao przez małe sitko o drobnych oczkach, aby odkurzyć wierzch tiramisu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
SitoSito
9
artykuł var
10
Typ_27_data = {};
11
artykuł
12
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia1
Magazyn