Irish Cream Chocolate Chip Cupcakes
Irish Cream Chocolate Chip Cupcakes może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do dzień św. Patryka. Mieszanka sera śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, wanilia, śmietanka do kawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z Cookie Madness ma 21 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Chip - Irish Cream Cupcakes w / Bailey ' s Buttercream, Mini Babeczki Czekoladowe Irish Cream, oraz Czekoladowe babeczki z likierem Irish Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 12 kubków muffin z wkładkami papierowymi.Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Aby uzyskać najlepsze wyniki, zważyć mąkę, aby upewnić się, że używasz 5.5 oz.In miskę do miksowania, ubić masło i serek śmietankowy.
Dodaj cukier granulowany, brązowy cukier i wanilię; ubijaj do jasnego i kremowego.
Dodać jajka i ubić na dużej prędkości 1 minutę.Z mikserem na niskim, lub ręcznie, dodać mieszankę mąki i Irish Cream naprzemiennie, zaczynając i kończąc mieszanką mąki;. Złożyć w czekoladowe chipsy.Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Masło wymieszać z cukrem pudrem.
Dodaj wanilię i kilka łyżeczek irlandzkiej śmietany. Zwiększ szybkość mieszania i ubijaj, aż będzie lekko i kremowo, dodając w razie potrzeby więcej irlandzkiej śmietany. Jeśli lukier smakuje zbyt słodko, użyj odrobiny mleka.