Irish Cheddar Fondue z Stout i Whiskey

Irish Cheddar Fondue z Stout i Whiskey
Przepis Irish Cheddar Fondue z Stout i whisky jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 18g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka irlandzkiego piwa stout, irlandzki ser cheddar, mielony proszek musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć whiskey można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla dzień św. Patryka. 229 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Irish Cheddar And Stout Fondue, Farmhouse Cheddar i Irish Stout Fondue z młodymi ziemniakami, oraz Czekoladowe babeczki z lukrem irlandzkiej whisky dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do dużej miski wrzucić rozdrobniony ser ze skrobią kukurydzianą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Roztopić masło w dużym rondlu lub sosie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać ząbki czosnku i gotować, aż pachnące i dopiero zaczynają brązowy, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Wlać śmietanę i whiskey, wymieszać sól i musztardę w proszku. Gdy sos zacznie się gotować, zmniejsz ogień do średnio niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
WhiskeyWhiskey
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
StoutStout
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Dodaj 1 garść mieszanki sera i skrobi kukurydzianej do garnka i ubijaj, aż ser się całkowicie rozpuści. Kontynuuj dodawanie garnka garnków mieszanki serowej, mieszając, aż każdy dodatek stopi się przed dodaniem następnego dodatku sera; zajmie to od 2 do 3 minut. Gdy cały ser został stopiony, nadal gotować i mieszać, aż sos zgęstnieje i pokrywa tył łyżki, 1 do 2 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Przelać fondue do miski i podawać natychmiast z chlebem w kostkach, pokrojonymi w plasterki jabłkami lub resztkami peklowanej wołowiny jako dippers.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn