Indyk Wolno Pieczony
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i pierwotne przepisy do twojego pudełka z przepisami, wolno pieczony indyk może być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 714 kalorii, 94g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.29 za porcję. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 10 minut. 483 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz masło, cytryny, indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Indyk Wolno Pieczony, Czosnek i rozmaryn pieczony indyk, oraz Wolno Pieczona Pierś Z Indyka Z Sosem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni Fahrenheita.
Ubij masło razem z tymiankiem, szałwią i solą morską, aż dobrze się połączą.
Spłucz indyka i osusz. Nożem do masła rozluźnij skórę indyka z mięsa piersi.
Rozłóż masło ziołowe między skórą a mięsem piersi indyka i umieść przyprawionego indyka na stojaku na patelni.
Nadziewamy jamę indyka cebulą i cytrynami.
Piecz indyka przez 45 minut.
Wyjąć indyka z piekarnika, przykryć folią, a następnie włożyć do piekarnika.
Zmniejsz ciepło do 225 F i powoli piecz około dwunastu godzin. Podlewać sokami z patelni co 2 do 3 godzin.
Zwiększ ciepło do 375 stopni i kontynuuj pieczenie przez dwadzieścia minut lub aż skóra będzie bogata w brąz, a mięso osiągnie wewnętrzną temperaturę co najmniej 185 F.
Pozostawić indykowi do odpoczynku na 30 minut przed rzeźbieniem.