Indyk Wolno Pieczony

Indyk Wolno Pieczony
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i pierwotne przepisy do twojego pudełka z przepisami, wolno pieczony indyk może być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 714 kalorii, 94g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.29 za porcję. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 10 minut. 483 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz masło, cytryny, indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Indyk Wolno Pieczony, Czosnek i rozmaryn pieczony indyk, oraz Wolno Pieczona Pierś Z Indyka Z Sosem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni Fahrenheita.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Ubij masło razem z tymiankiem, szałwią i solą morską, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Spłucz indyka i osusz. Nożem do masła rozluźnij skórę indyka z mięsa piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
4
Rozłóż masło ziołowe między skórą a mięsem piersi indyka i umieść przyprawionego indyka na stojaku na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Nadziewamy jamę indyka cebulą i cytrynami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6
Wlać wino na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Piecz indyka przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
8
Wyjąć indyka z piekarnika, przykryć folią, a następnie włożyć do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
9
Zmniejsz ciepło do 225 F i powoli piecz około dwunastu godzin. Podlewać sokami z patelni co 2 do 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Zwiększ ciepło do 375 stopni i kontynuuj pieczenie przez dwadzieścia minut lub aż skóra będzie bogata w brąz, a mięso osiągnie wewnętrzną temperaturę co najmniej 185 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
11
Pozostawić indykowi do odpoczynku na 30 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia33
Magazyn