Indyk Tonnato (Włoski indyk na zimno w sosie z tuńczyka)
Przepis Turkey Tonnato (włoski zimny indyk w sosie z tuńczyka) jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $10.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 1342 kalorii, 177g białka, oraz 67 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, marynowane kapary, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubi ten sos. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indyk Tonnato (Indyk Z Sosem Z Tuńczyka), Kotlety z indyka z Prosciutto i sosem kaparowym, oraz Turcja Tonnato dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby ugotować indyka, włóż wszystko do dużej patelni i przytul steki z indyka.Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 40 minut, obracając raz lub dwa razy na małym ogniu. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia w bulionie i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do montażu (jeszcze w bulionie) można to zrobić w ciągu dnia before.No na więcej niż 2 godziny przed podaniem wyjąć indyka z bulionu i osuszyć na papierowych ręcznikach, przecedzić bulion przez sito do miski i wyrzucić warzywa i zioła.Ułóż suchego indyka na półmisku w zgrabny, lekko nakładający się sposób.Zrobić sos (można również zrobić dzień wcześniej), wkładając wszystko do blendera lub robota kuchennego oprócz bulionu. Dokładnie zmiksować i stopniowo dodawać bulion, aż sos będzie miał konsystencję gęstej śmietany.Starannie zalać indyka i udekorować oliwkami kaparami i pietruszką i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do serwowania nie dłużej niż 2 godziny.Wyśmienite.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedynczy Krem
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.