Indyk Szałwia Chowder

Indyk Szałwia Chowder
Zupa z szałwii z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 662 kalorie, 31g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, skondensowany krem z zupy ziemniaczanej, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Parmezan-szałwia pieczony indyk z sosem szałwiowym, Pancetta-szałwia Indyk z sosem Pancetta-szałwia, oraz Szałwia-natarty Indyk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużym rondlu na średnim ogniu, aż ostry, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Wylać wszystkie oprócz 2 łyżki kapieli z patelni. Zwiększyć ogień do średniej wysokości, dodać cebulę i smażyć do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszaj ziemniaki, mleko, bulion, śmietanę z zupy ziemniaczanej i 1 łyżkę szałwii. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy ZiemniaczanejKrem Z Zupy Ziemniaczanej
ZiemniakZiemniak
BulionBulion
MlekoMleko
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
5
Dodać mięso z indyka, boczek i pozostałą 1 łyżkę szałwii. Gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, o 4 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mięso IndyczeMięso Indycze
BoczekBoczek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn