Przepis na Bochenek wołowy z indyka można zrobić w około 1 godzinę. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,63 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 3G tłuszczu i w sumie 150 kalorii. Jeśli masz pod ręką pieprz, tymianek, keczup i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Spróbuj Wołowina ' N ' Indyk Meat Loaf, Vermont Turcja Bochenek, oraz Zdrowy Bochenek Z Indyka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na patelni nieprzywierającej podsmaż cebulę, czerwoną paprykę i czosnek na oleju przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przełóż do miski; lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj jajko, substytut jajka, bułkę tartą, pietruszkę, majeranek, tymianek, sól i pieprz. Pokrusz wołowinę i indyka na mieszance i dobrze wymieszaj.