Indyk i warzywa Chow Fun
Indyk i warzywa Chow Fun może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 550 kalorii, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.06 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, sos ostrygowy, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warzywo Chow Mein, Warzywo Chow Mein, oraz Rainbow Vegetable Chow Fun dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia; dodać makaron i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety. Rezerwa 1 1/4 szklanki wody do gotowania, następnie odsączyć i opłukać makaron.
Przełożyć do dużej miski i wymieszać z 1 łyżeczką oleju sezamowego.
Wymieszać sos ostrygowy i ocet w filiżance; odstawić.
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać bakłażana i smażyć na złoty kolor, o 2 protokół.
Dodać grzyby i gotować, aż zwiędną, 1 minutę. Przesunąć warzywa na jedną stronę i dodać pozostałą 1 łyżkę oleju roślinnego.
Dodać czosnek i gotować 30 sekund.
Dodać indyka i stir-fry aż gotowane przez, o 3 protokół. Wymieszać indyka i warzywa razem; dodać szalotki i połowę mieszanki sos ostrygowy i gotować 1 więcej minut.
Dodaj makaron, 1 szklankę wody do gotowania i pozostałą mieszaninę sosu ostrygowego i 1 łyżeczkę oleju sezamowego. Smażyć do ogrzania przez 1 do 2 minut, dodając więcej wody do gotowania w razie potrzeby, aby poluzować. Top z kolendry i służyć z Sriracha, w razie potrzeby. Zdjęcia Antonis Achilleos